fbpx

Nordnorsk Revisjon AS er en frittstående revisjonsenhet med kontor i Svolvær, Leknes og Bodø. Vi er til sammen 14 ansatte som betjener en omfattende kundeportefølje med tjenester innen revisjon og rådgivning i privat og offentlig sektor. Vår metodikk bygger på bruk av IT-løsninger som Descartes, Maestro og PowerOffice.

 

Vi styrker bemanningen i Lofoten med en eller to revisorer i Svolvær eller på Leknes.

Kvalifikasjoner

For å levere de beste tjenestene til våre kunder trenger vi engasjerte og motiverte medarbeidere som tar ansvar, leverer kvalitet og har integritet.

  • Praksis fra revisjon eller annen relevant yrkespraksis.
  • Utdannelse på bachelor eller masternivå innen revisjon. Siviløkonomer oppfordres også til å søke.
  • Interesse for teknologi. Digitalisering er et nøkkelord, og gode IT-kunnskaper forventes.
  • Evne til å samarbeide og skape tillit hos kollegaer og kunder.
  • Du vil være en del av et revisjonsteam, men må også ha evne til å arbeide selvstendig med ulike typer oppdrag innenfor revisjon og rådgivning.
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.


Vi tilbyr faglige utfordringer og konkurransedyktige økonomiske betingelser.  Vår hovedvirksomhet er revisjon, samt rådgivning i tilknytning til skatt, avgift og omorganiseringer.

For nærmere informasjon kontakt daglig leder Remi Bolsøy Lyngmo på telefon 996 25 290 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriftlig søknad med vedlegg sendes til oppgitt e-post, eventuelt i brev til Nordnorsk Revisjon AS, Postboks 3, 8301 Svolvær.

 

Søknadsfrist: 31. mai 2021

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.