fbpx

DSC4608 komprimert

Er du vår nye revisormedarbeider i Lofoten?


Nordnorsk Revisjon tilbyr gode betingelser, et solid fagmiljø og spennende utfordringer i Norges flotteste region. Nå ansetter vi ny revisormedarbeider!

– For den rette kandidaten er det gode muligheter for både karriere og personlig utvikling i selskapet, sier Remi Bolsøy Lyngmo.

Nordnorsk Revisjon kan se tilbake på snart 40 år som støttespiller for næringslivet i nord. Selskapet har bygd opp et kompetansemiljø som har satt varige spor i regionen, og er i dag det nest største frittstående revisjonsselskapet i landsdelen. 
– Det vi er mest stolt av er det solide kompetansemiljøet og kontinuiteten i arbeidsstokken. Folk som begynner hos oss blir her lenge, sier medeier Jan Erling Didriksen. Både han og Remi har over 20 års fartstid i selskapet.

Hva gjør Nordnorsk Revisjon til en attraktiv arbeidsplass? Kanskje har det noe med Lofoten å gjøre - nærheten til hav, fjell og vakker natur. Kanskje skyldes det et levende lokalsamfunn og den gode relasjonen til kundene. Noe handler nok om selskapet, organiseringen, friheten og utfordringene som følger av lokalt eie. Men aller mest handler det om et solid fagmiljø som gjennom 40 år har bygget ettertraktet kompetanse i en hel region. 
– Vi kan tilby gode betingelser og et godt fagmiljø med mange utfordringer. Det legges til rette for etterutdanning, og vi vil alltid inspirere våre folk til ytterligere skolering. Å opprettholde et sterkt fagmiljø er alfa og omega, sier daglig leder Remi Bolsøy Lyngmo.

– Den faglige utviklingen er noe av det beste med jobben. Vi anser det som en selvfølge å være oppdatert, understreker Jan Erling.

Nordnorsk Revisjon har i dag 15 ansatte, fordelt på kontorer i Svolvær, Leknes og Bodø. Selskapet har kunder i hele landsdelen, men Lofoten er fortsatt primærområdet. Kundekretsen består av alt fra oppdrett, entreprenører, verftsindustri, bilforhandlere, transport, barnehager og reiseliv til eiendom, handel og tjenesteproduksjon.
– Porteføljen vår er på mange måter et speilbilde av næringslivet i nord, sier Remi.

Revisormedarbeideren vi nå søker har både relevant utdanning og erfaring fra revisjon.
– Vi håper å finne en sulten person som har lyst til å gå inn i faget. Som vil utvikle seg selv og tilegne seg kompetanse. Ettersom vi har et pågående generasjonsskifte gir det samtidig den rette kandidaten gode muligheter for videre utvikling i selskapet, sier Jan Erling Didriksen.
– Ikke minst leter vi etter noen som har lyst til å bo i Lofoten. Som vil ta del i de unike mulighetene og utfordringene regionen tilbyr, sier Remi Bolsøy Lyngmo.

Nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Les mer om stillingen her.